GRATIS verzending bij bestelling van € 45 of meer! Voor 14:00 uur besteld = MORGEN IN HUIS ! Wij als Stackeronline gaan voor kwaliteit

3 supplementen die bijdragen aan een ijzersterke gezondheid

op Winston JR
3 supplementen die bijdragen aan een ijzersterke gezondheid

Een sterk fysiek is natuurlijk niet alleen een prachtig gespierd lichaam. Het is gebouwd op een fundament dat bestaat uit botten, pezen en een sterk immuunsysteem. Voldoende lichaamsbeweging in combinatie met gevarieerde voeding of een uitgebalanceerd dieet zijn natuurlijk super belangrijk. Maar wie op de toppen van zijn kunnen presteert, kan natuurlijk wel wat extra gebruiken.

Maar wat houdt ons lichaam dan gezond en vitaal en welke vitamines, mineralen en andere stoffen spelen hier een belangrijke rol in?

Stack vitamines en mineralen voor een krachtig immuunsysteem

Je immuunsysteem is het verdedigingssysteem van het menselijk lichaam. Het zorgt ervoor dat ziekteverwekkers onschadelijk worden gemaakt. Deze informatie wordt vervolgens onthouden, waardoor jouw lichaam een virus of bacterie bij een tweede aanval kan verslaan. Een goed en sterk immuunsysteem houd je gezond en dat is een fijne wetenschap. Zeker als je ultieme sportprestaties wil leveren.

Het kan zijn dat je immuunsysteem (tijdelijk) niet goed werkt of moet herstellen, waardoor je vatbaarder kan zijn voor virussen en infecties. Supplementen kunnen helpen om je lichaam gezond te houden. Zorg dan wel dat eerst de basis op orde is: gezonde en gevarieerde voeding, genoeg rust en slaap, voldoende beweging, weinig stress, goede verzorging en hygiëne.

Supplementen kunnen hier een aanvulling op zijn. Vitamines A, C en D3 dragen bij aan de normale werking van het immuunsysteem. Evenals zink en selenium. Deze laatste 2 en vitamine E en C beschermen je cellen bovendien tegen oxidatieve stress, waarbij het weefsel wordt aangetast en gezonde cellen kunnen beschadigen.

Weten welke ingrediënten nog meer voor jouw immuun kunnen werken? Bekijk dan eens onze Immuno Stack van Stacker 2.

Sterke botten

Herstel na zware lichamelijke arbeid of krachttraining of duursport is belangrijk. Niet alleen voor je spieren maar ook voor gewrichten, kraakbeen en botten. Er zijn verschillende supplementen goed voor behoud van sterke botten, banden en pezen. Hieronder een aantal bekende stoffen die hieraan bijdragen.
 

Collageen en fosfor

Suppletie met collageen in combinatie met fosfor draagt bij aan het verminderen van gewrichtspijn bij mensen met artrose en sportblessures. Ook heeft het een gunstige werking op ons energieniveau en metabolisme.

Calcium

Het mineraal calcium speelt een belangrijke rol in het behoud van sterke botten. Calcium kun je uit veel voeding halen als, noten, zaden, vijgen en groene bladgroenen. Wanneer je door jouw dieet een calciumtekort hebt bieden supplementen uitkomst.

Vitamine C en D

\Vitamine C draagt bij aan de instandhouding van goede botten. Samen met vitamine D geeft het stevigheid en draagt het bij aan de ontwikkeling van spieren, botten en gewrichten. Bovendien verhoogt vitamine D de opname van kalk in de botten.

Natuurlijk zijn er nog veel meer supplementen of stoffen die hieraan bijdragen. De JointFit van Stacker 2 kent 10 actieve ingrediënten.

Multivitamines

Veel mensen zweren bij multivitamines als aanvulling op hun dagelijkse routine, gezonde levensstijl en dieet. Echter zijn er tegenwoordig veel completere supplementen op de markt. Check bijvoorbeeld eens onze Multi Kick. Nee niet in pil, capsule of tablet maar een poeder dat je oplost in water. Niet alleen de smaak is goed, maar het bevat maarliefst 32 actieve stoffen zoals vitamines, mineralen, greens, bioactieve stoffen, anti-oxidanten en micro nutriënten. Dat maakt dit product veel hoogwaardiger en completer dan multivitamines. Bovendien neemt het lichaam het sneller op.

by Winston JR