GRATIS verzending bij bestelling van € 45 of meer! Voor 14:00 uur besteld = MORGEN IN HUIS ! Wij als Stackeronline gaan voor kwaliteit

Waarom een weightgainer gebruiken?

op Winston JR
Waarom een weightgainer gebruiken?

Weightgainers- of massgainers ondersteunen jou wanneer je in gewicht wil aankomen. Ze helpen je om spieren op te bouwen wanneer jij het door je drukke schema lastig vindt om voldoende calorieën tot je te nemen uit je normale maaltijden of het sowieso lastig vindt om veel te eten.

Deze veelgebruikte supplementen in de krachtsportwereld staan bekend om hun hoge dosis eiwitten, koolhydraten en gezonde vetten. De shakes van Stacker komen in poedervorm en zijn gemakkelijk op te lossen in water. Even shaken en je verhoogt je calorie-inname in een mum van tijd om te kunnen groeien.

 

Gezond aankomen!

Het doel van de extra calorieën verschilt van persoon tot persoon. Ben jij licht of  skinny gebouwd en kun je wel wat extra calorieën gebruiken om jouw zware training maximaal te benutten. Heb je naast jouw krachttraining al een intensieve fysieke baan of wil je gewoon bulken om extra spiermassa op te bouwen? Dan kun je hiervoor een weightgainer inzetten als aanvulling op jouw gezonde dieet of eetpatroon. Een goede maatstaf hierbij is om zo’n 300-500 kcal boven je normale dagelijkse caloriebehoefte te gaan zitten.

Als je te weinig traint of beweegt kun je snel aankomen. Houd daar rekening mee en houd je aan je trainingsschema en routine. Koop geen troep en let op suikers. Een goede weightgainer is hoog in eiwit, hoog in calorieën en laag in suiker.

 

Beginner of gevorderd

Stacker 2 heeft twee weightgainers in het assortiment voor de beginnende en gevorderder krachtsporter. De Ultra Mass Xtreme is ontwikkeld voor de beginner die voor weinig geld een topproduct zoekt om een maand lang te groeien in massa. Een caloriebom die laag is in vet en die jou die extra zet in de rug geeft om jouw trainingsdoelen te bereiken. De Giant Mass Gainer is gemaakt voor de gevorderde krachtsporter en kent een uitgebalanceerde samenstelling van de beste kwaliteit eiwitten, suikervrije koolhydraten, gezonde meervoudig onverzadigde vetzuren en MCT’s (Medium Chain Triglycerides). In onze dagelijkse voeding komen veel lange keten vetzuren voor. MCT vetten worden sneller opgenomen en omgezet naar energie.

Het grootste voordeel van de Giant Mass gainer is dat hij koolhydraten bevat die langzaam opgenomen worden in het lichaam. Het hoofdbestanddeel van deze gainer is Waxy Maize, een koolhydraat met een lage glycaemische index. Dat voorkomt een piek in bloedsuiker waardoor je lichaam geen seintje krijgt om een overschot aan energie op te slaan als vet. Verder bestaat deze gainer uit 3 super hoogwaardige eiwitten: whey proteïne, micellar caseïne en melkproteïne.

by Winston JR